جراح بینی

بینی گوشتی

بینی گوشتی

بینی گوشتی : بینی افراد را با توجه به ویژگی های آن ها به دو نوع گوشتی و استخوانی تقسیم می نمایند که در ادامه اطلاعاتی در رابطه با بینی گوشتی و جراحی این نوع از بینی در اختیارتان قرار خواهیم داد.

بینی گوشتی

انواع بینی گوشتی

بینی های گوشتی به دو نوع زیر تقسیم می شوند:

  • بینی گوشتی دارای منافذ بزرگ غدد چربی : بر روی بعضی از بینی های گوشتی منافذ بزرگی دیده می شود که غدد چربی در زیر پوست آن ها فعال می باشد . به این افراد لیزر و یا لایه برداری و رژیم کم نمک توصیه می شود . درصورتی که دکتر پوست برای کنترل این چربی دارو تجویز کرده باشد توصیه می شود 6 ماه بعد اقدام به جراحی بینی نمایند.
  • بینی گوشتی دارای غدد چربی کم کار : دسته دیگری از افراد که دارای بینی گوشتی می باشند دارای پوستی ضخیم و براق در ناحیه بینی هستند اما غدد چربی فعالیت کمتری دارند.

نکته ی مثبتی که  در بینی های گوشتی وجود دارد این است که می توان ناهمواری های استخوانی را با پوست ضخیم بینی گوشتی پوشاند.

برخی فکر می کنند عمل جراحی بینی گوشتی برگشت پذیر است اما این ادعا غلط می باشد و تنها زمان فروکش تورم در بینی های گوشتی طولانی تر است.

  انتظارات از نتیجه ی عمل بینی گوشتی

عمل جراحی بینی به منظور بهبود  در ظاهر می باشد و نه رسیدن به زیبایی مطلق.به علاوه نوع پوست هر فرد نیز با فرد دیگر متفاوت می باشد. اشکالات بینی مانند جعبه ای شکل بودن نوک بینی ، افتادگی نوک بینی ، بزرگ بودن سوراخ ها و … در جراحی بینی گوشتی اصلاح  می شوند.

 

بینی گوشتی

 

ورم ناشی از جراحی بینی گوشتی

برای جراحی کردن بینی های گوشتی از دو روش جراحی بینی بسته یا باز استفاده می نمایند که دکتر محمدرضا شفیعی  ، فوق تخصص جراحی پلاستیک تهران به دلیل مزایای جراحی بینی باز از این روش برای جراحی بینی استفاده می نماید.

جراحی بینی با هدف اصلاح مشکلات بینی انجام می شود، اصلاح نمودن ایرادات بینی نیازمند ایجاد برش بر روی پوست بینی به منظور دسترسی به استخوان ها و ساختار بینی می باشد.

به همین دلیل در جراحی بینی باز ، جراح بینی اقدام به ایجاد چند برش درون بینی و یک برش بسیار کوچک بر روی کلوملا می کند و سپس ایرادات موجود در ساختار بینی را رفع می کند.

ایجاد نمودن برش بر روی پوست بینی و همینطور ایجاد تغییر در ساختار بینی موجب بروز ورم در بینی می شود.

تورم ناشی از جراحی بینی گوشتی به دلیل پوست ضخیم و غضروف های ضعیف این نوع از بینی ، بیشتر از ورم ناشی از جراحی بینی استخوانی است.

  • برای ایجاد تسریع در روند کاهش ورم بینی :
  1. میوه تازه و آبمیوه طبیعی میل کنید.
  2. از خوردن غذاهای پرادویه و شور بپرهیزید.
  3. بر روی بینی چسب بزنید.
  4. زیر سر خود دو بالشت بگذارید.

اقدامات پس از عمل بینی

  • به مدت 24 ساعت از کمپرس آب سرد برای کاهش تورم و کبودی استفاده شود.
  • حتما دارو های تجویز شده مانند آمپول های دگزامتازون را به موقع استفاده کنید.
  • امکان دارد برای جلوگیری از سرما خوردگی دکتر قرص های سرماخوردگی تجویز کند.
  • لازم است پس از جراحی بینی در یک مکان آرام استراحت کنید و از بالشتی بلند استفاده کنید که سر بالاتر باشد و به بینی فشاری وارد نشود.
  • آب کرفس و آب آناناس برای کم شدن کبودی مصرف کنید.
  • قبل از زمانی که قصد دارید گچ بینی را بردارید حمام کنید زیرا گچ خیس می شود و راحت تر از بینی جدا می شود.

سن مناسب برای عمل جراحی بینی

معمولا ، سن مناسب برای انجام عمل جراحی 18 سال می باشد ، اما در صورت رشد کامل جسمی در سنین کمتر مثل سن 15 سالگی هم می توان عمل جراحی انجام داد.

 

نظرات بسته شده است.

Call Now Button