تفاوت بینی گوشتی و استخوانی
تفاوت بینی گوشتی و استخوانی
تفاوت بینی گوشتی و استخوانی : بیشتر بینی های گوشتی دارای پوست و زیر پوست ضخیمی هستند. این نوع بینی ها استخوان های ظریف و غضروف های ضعیف و نازکی دارند.
برای زیبا تر نمودن بینی گوشتی باید چربی اضافه زیر پوست برداشته شود و اسکلت غضروفی نیز با پیوند غضروف از خود بینی تقویت شود.ضمنا برای بهتر شدن نتیجه ی عمل سر بینی را باید با برداشتن پره های اضافی بینی نازک کرد و کمی بالا برد اما اگر به این منظور غضروف ها را بردارند موجب ضعیف تر شدن اسکلت غضروفی می گردد.
لذا یک بینی بد شکل با فرو رفتگی ها و برجستگی های زیاد نتیجه ی عمل بینی گوشتی خواهد بود.
در ادامه به موضوع ” تفاوت بینی گوشتی و استخوانی ” اشاره ای خواهیم داشت .
حال در بینی های استخوانی به علت اینکه بینی دارای پوست نازکی می باشد جزئیات استخوانی از زیر پوست نمایان است.یعنی امکان دارد بینی استخوانی که در گذشته شکسته شده استخوان قابل رویت و لمس باشد.
در نیمه ی پایینی بینی به علت نازک بودن پوست به طور معمول غضروف های بینی قوی و محکم هستند و افتادگی و پهنای کمتری در نوک بینی وجود دارد.
در حالی که در بینی های گوشتی به دلیل اینکه پوست کلفت می باشد جزئیات استخوانی نمایان نیستند.
از کجا بفهمیم بینی گوشتی داریم ؟
چنانچه در حین فشار دادن بینی ، به وسیله دو انگشت خود، از سوراخ هایی که روی پوست بینی وجود دارد، چربی خارج شود، بینی شما گوشتی است.
درحالیکه این اتفاق در بینی های استخوانی نمی افتد.
آیا امکان اینکه بینی های استخوانی و گوشتی باهم اشتباه گرفته شوند وجود دارد؟
در بیشتر اوقات این بینی ها برای تمام افراد قابل شناسایی می باشد ولی گاهی اوقات در بینی های که دارای پوست نازکی می باشند غضروف ها خیلی قوی هستند و باعث پهنی و افتادگی بینی شده اند که با بینی گوشتی اشتباه گرفته می شود.
ولی اگر به مهم ترین وجه تمایز این دونوع بینی یعنی ضخامت پوست توجه شود کمتر امکان اشتباه وجود دارد.
بینی های استخوانی که دارای پوست نازک و متوسط می باشند مزیتی که دارند این است که کار هنرمندانه ای می توان بر روی بافت سختشان یعنی استخوان و غضروف انجام داد لذا اگر عمل جراحی بینی استخوانی با دقت لازم انجام شود نتیجه ی چشمگیری را در بر خواهد داشت.
ولی اگر کوچکترین مشکلی در انجام جراحی بینی به وجود آید به طور مثال لبه ی استخوان مختصری تیز باشد خیلی راحت از زیر پوست قابل مشاهده خواهد بود.
بعضی از جراحان، جراحی بینی استخوانی را از عمل بینی گوشتی سخت تر می دانند.
عمل بینی گوشتی بهتر است یا استخوانی ؟
در گذشته و با استفاده از تکنیک های قدیمی، انجام عمل بینی به روی بینی های استخوانی ، به دلیل دارا بودن غضروف و استخوان های قوی و پوست نازک، آسان تر از بینی های گوشتی بود.
ولی امروزه و با استفاده از تکنیک های جدید، عمل بینی های گوشتی نیز به راحتی بینی های استخوانی بوده و دیگر احتمال بازگشت آن ها به فرم اولیه وجود ندارد.
عوارض جراحی بینی استخوانی و گوشتی
عمل جراحی بینی به طور کلی دارای یک سری عوارض موقتی، که در تمام جراحی های بینی وجود دارد، بوده و یک سری عوارض دائمی است که شایع نبوده و بر اثر عدم مهارت و بی تجربگی جراح بینی در حین عمل جراحی بینی به وجود می آیند.
از جمله عوارض موقتی بعد از عمل بینی ، داشتن مقداری درد، ورم و کبودی در بیمار می باشد که با مراقبت بیمار و به مرور زمان درمان خواهند شد.
تنگی دریچه داخلی و خارجی بینی و چسبندگی داخل بینی نیز از جمله عوارض دائمی عمل بینی هستند که در بعضی موارد تا آخر عمر در بیمار باقی مانده و در برخی موارد با انجام عمل ترمیمی بینی قابل درمان می باشند.
جراحی بینی گوشتی با لیزر
امروزه شاهد تبلیغات گسترده ای در زمینه جراحی بینی گوشتی با لیزر هستیم. از این رو افراد بسیاری به ویژه افرادی که از انجام جراحی بینی با تیغ واهمه دارند ، به استفاده از این روش ترغیب می شوند. اما باید گفت که در حال حاضر هنوز لیزر آنقدر پیشرفت نداشته که بتواند در ساختار بینی ایجاد برش و تغییرات نماید.
بنابراین کاربرد لیزر در جراحی بینی صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و این تکنولوژی در جراحی بینی تنها به منظور بر طرف نمودن جای بخیه و زخم های ناشی از جراحی بهره جست.
برگشت پذیری جراحی بینی گوشتی
بسیاری از افرادی که از بینی های گوشتی برخوردارند ، نگران برگشت بینی خود هستند که مبادا پس از چند سال بینی به حالت اولیه خود بازگردد. در این رابطه باید گفت که خوشبختانه در حال حاضر به دلیل پیشرفت بسیاری که علم پزشکی در همه زمینه ها داشته ، این مسئله به طور کلی رفع شده. به این صورت که علی رغم گذشته که از حجم بینی های گوشتی کاسته می شد و جراحی به صورت کاهنده بود ، امروزه از طریق گرافت گذاری و تقویت غضروف های بینی از بروز این عارضه ( برگشت پذیری و افتادگی نوک بینی ) جلوگیری به عمل می آید.
انتخاب جراح بینی خوب
یکی از مهم ترین فاکتور های تاثیر گذار در نتیجه جراحی بینی ، انتخاب یک جراح بینی خوب و با سابقه است. اما از آنجایی که امروزه تعدد جراحان بینی بسیار افزایش یافته ، تشخیص و پیدا کردن یک جراح خوب کمی دشوار شده. بنابراین در ادامه سعی داریم شما را با برخی از ویژگی های بهترین جراح بینی آشنا سازیم تا با دانش بیشتری اقدام به جراحی بینی نمایید.
ویژگی های جراح بینی خوب
- جراح بینی خوب وجدان کاری داشته و بدون در نظر گرفتن منافع مالی خود ، سلامت و رضایت بیمار را در اولویت قرار خواهد داد.
- جراح بینی خوب صبور بوده و قادر به پاسخگویی به تمام سوالات بیمار است.
- جراح بینی سعی بر جلب اعتماد بیمار کرده تا فرد بتواند با آرامش خاطر اقدام به جراحی بینی نماید.
- جراح با برخورداری از خلاقیت قادر به تصور نتیجه نهایی جراحی بوده و می تواند دیدگاه کلی از فرم نهایی بینی را در اختیار بیمار قرار دهد.
- بهترین جراح بینی بیمار را در جریان اقدامات قبل و بعد از جراحی بینی قرار می دهد.
- جراح بینی خوب علاوه بر ظاهر ، بر تنفس افراد نیز توجه به سزایی خواهد داشت.
- جراح بینی خوب علاوه بر علم پزشکی ، بر علم زیبایی شناسی و ریاضی نیز مسلط است.
- جراح بینی با وجدان سعی بر متقاعد کردن بیمارانی می کند که انتظار معقولی از جراحی بینی ندارند.