جراح بینی

جراحی سینه

درباره جراحی سینه

بزرگ کردن سینه ها ، کوچک کردن سینه ها ، لیفت سینه و ترمیم سینه از عمل های جراحی سینه به شمار می روند که مورد توجه بانوان واقع شده اند ؛ در این میان بزرگ کردن سینه ها با پروتز بیش دیگر جراحی ها در میان خانم ها محبوبیت یافته است تا جایی که طبق آمار ، حدود سه میلیون زن در سراسر جهان در 35 سال اخیر عمل جراحی پروتز سینه انجام داده اند.

به طور کلی علل مهم گرایش به انجام این عمل جراحی سینه شامل موارد زیر می شود :

  • برخی زنان با وجود این که پستان هایی با شکل و اندازه طبیعی دارند ، اما حس خوبی نسبت به سینه هایشان نداشته و ترجیح می دهند آن ها را بزرگتر کنند.
  • تعداد کمی از مراجعه کنندگان نیز به دلیل مبتلا بودن به بیماری های خاص ، پستان هایشان رشد واقعی و طبیعی نداشته است و از این رو تصمیم به جراحی سینه گرفته اند.
  • بسیاری از بانوان به دلیل افزایش سن یا شیر دهی دچار تغییر شکل و افتادگی در قسمت پستان شده اند که برای شان ناخوشایند می باشد و به این دلیل قصد بالا کشیدن و بزرگ کردن پستان های خود را دارند.
  • برخی از بیماران در گذشته بنا به هر دلیلی مانند سرطان تحت عمل جراحی سینه قرار گرفته اند و سینه هایشان کوچک شده است لذا درخواست بازگرداندن اندازه و شکل طبیعی را به سینه هایشان را دارند.

جراحی سینه

پستان های طبیعی

تعریف افراد از زیبایی با توجه به فرهنگ و قومیت آن ها متفاوت است ، اما وجود تناسب در میان اجزای مختلف بدن معیاری است که از نظر همه زیبا و جذاب تلقی می شود.

سینه ها در صورتی جذاب خواهند بود که سایز آن ها متناسب با اندام و قفسه سینه فرد بوده و در محلی مناسب بر روی قفسه سینه واقع شده باشند.

میانیگن اندازه ایده آل از نوک پستان تا ترقوه 19 تا 21 سانتی متر بوده و متوسط فاصله ایده آل نوک سینه ها از یکدیگر 18  تا 22 سانتی متر می باشد، همچنین فاصله استاندارد میان چین زیرین سینه تا نوک آن حدوداً 5 تا 6 سانتی متر می باشد.

افراد باید به این نکته توجه کنند که تمامی این ابعاد و اندازه ها حدودی بوده و در افرادی با اندازه تنه و نژادهای مختلف متفاوت است ، اما جراحان پلاستیک در هنگام ترمیم و بازسازی به این اندازه ها توجه می کنند.

جراحان پلاستیک در هنگام جراحی سینه باید به این نکته توجه داشته باشند که نوک پستان ها می بایست در قسمت برجسته پستان که مقداری بالاتر از چین تحتانی پستان است ، قرار بگیرند.

انواع جراحی سینه

  • عمل ماموپلاستی

ماموپلاستی به منظور کوچک کردن سینه بانوانی که سینه های بزرگی دارند انجام می شود.

سینه های بزرگ نه تنها زیبایی و تناسب اندام خانم ها را تحت تاثیر قرار می دهند بلکه مشکلات زیر را نیز برای آن ها به وجود می آورد :

  • بروز درد در پشت فرد و گردن او به دلیل سنگینی سینه ها
  • ایجاد خط سوتین بر روی ناحیه شانه
  • ایجاد محدودیت در فعالیت هایی مانند ورزش و رانندگی کردن
  • مشکل در لباس پوشیدن و پیدا کردن لباسی با سایز متناسب
  • ایجاد حساسیت های پوستی همچون عرق سوز شدن زیر پستان
  • کاهش فعالیت های روزانه
  • کاهش اعتماد به نفس ، افسردگی
  • و غیره

جراحی سینه

  • عمل پروتز سینه

پروتز سینه که به آن ایمپملنت سینه نیز می گویند یکی از پرطرفدارترین جراحی های زیبایی است که سالانه خانم های زیادی برای انجام آن به جراحان پلاستیک مراجعه می نمایند.

با انجام پروتز سینه می توان سینه را از طریق افزایش حجم آن بازسازی نمود.

عواملی همچون سوء تغذیه ، شیردهی ، کاهش شدید وزن ، حاملگی یا سرطان موجب از دست رفتن حجم سینه می شوند که این موضوع برای خانم ها خوشایند نبوده و موجب ناراحتی آن ها می شود ، با انجام جراحی پروتز سینه می توان این مشکل را برای همیشه رفع نمود.

  • عمل لیفت سینه

جراحی لیفت سینه به منظور بالا کشیدن سینه های افتاده انجام می شود.

  • عمل ژنیکوماستی

عمل ژنیکوماستی یا جراحی کوچک کردن سینه مردان ؛ با هدف کوچک کردن سینه آقایانی که رشد سینه بیشتر از حد معمول داشته اند ، انجام می شود.

  • بازسازی سینه

بازسازی سینه به منظور ترمیم سینه های افرادی انجام می شود که به دلیل درمان سرطان پستان قسمتی از بافت یا هر دو بافت سینه خود را از دست داده اند.

جراحی سینه

پستان زیربغلی چیست ؟

به تورم و برجستگی موجود در ناحیه زیربغل که بدون درد و نرم نیز هست، پستان زیر بغلی یا پستان فرعی می گویند.

دلیل ایجاد این مشکل وجود اختلالات ساختاری است که به موجب آن ها نسج پستان که مخروطی شکل است تا ناحیه زیر بغل ادامه پیدا می کند.

حجم و اندازه پستان زیر بغلی ممکن است با تغییراتی که در دوران عادت ماهیانه بروز می کند کم یا زیاد شود.

افراد برای تشخیص پستان زیر بغلی می بایست به پزشک مراجعه نمانید که در برخی از موارد پزشک برای تشخیص آن تست های رادیولوژیک همچون سونوگرافی را برای بیمار تجویز می نماید.

با انجام جراحی سینه می توان پستان زیربغلی را برای همیشه حذف کرد.

انتخاب بهترین جراح پلاستیک

افرادی که تصمیم به جراحی سینه می گیرند به عنوان اولین اقدام باید یک جراح پلاستیک خوب و متبحر را انتخاب کنند.

از آنجایی که اضطراری برای انجام جراحی زیبایی سینه وجود ندارد لذا افراد زمان لازم برای انجام تحقیق در رابطه با یک جراح پلاستیک مجرب را دارند.

دکتر محمدرضا شفیعی بهترین جراح پلاستیک تهران می باشند که انجام جراحی سینه را با بهره وری از نوین ترین تجهیزات و منطبق بر بروز ترین تکنیک های دنیا به بهترین نحو ممکن برای مراجعین محترم خود محقق می نمایند.

برای انتخاب جراح پلاستیک باید ویژگی های زیر را مد نظر قرار داد :

  1. جراح پلاستیک اصول زیبایی شناسی را بداند و بر اصول ریاضی واقف باشد.
  2. دارای سوابق موفقیت آمیز در زمینه جراحي سينه بوده و از تکنیک های روز آگاهی دارد.
  3. در انجام جراحی زیبایی سینه مهم ترین مسئله برای او حفظ سلامت بیمار باشد.
  4. زمان کافی را برای انجام مشاوره با بیمار صرف کرده و اقداماتی را که باید قبل و بعد از جراحی سینه رعایت کند را به او توضیح می دهد.

اقدامات قبل از جراحی سینه

  • به مدت یک ماه قبل از جراحی سینه از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی خودداری نمایید.
  • چنانچه که بیماری خاصی دارید یا داروی خاصی استفاده می کنید جراح فوق تخصص پلاستیک سینه را مطلع کنید.
  • چنانچه طی یکسال گذشته جراحی انجام داده اید یا مشکلی در انعقاد خون یا به هوش آمدن حین عمل داشته اید جراح سینه را از این موضوع آگاه کنید.

دستورات پس از جراحی سینه

  • ممکن است پس از جراحی سینه ، شما احساس سفتی و کشیدگی پوست در ناحیه ی سینه داشته باشید که کاملا طبیعی است و حس درد ایجاد شده در قسمت نوک سینه نیز به تدریج بر طرف می گردد.
  • در چندین هفته ی اول باید از انجام کار های سنگین اجتناب شود ولی منعی برای رانندگی وجود ندارد.
  • در آخر لازم به ذکر است که اکثر افراد مراجعه کننده خواهان سایز پروتز سینه بزرگتر می باشند که به دلیل سنگینی و کشش بیش از حد پوست و فشار پروتز به بافت های مجاور و ایجاد عوارض و صدمات زیاد ، منجر به جراحی مجدد و در آوردن پروتز می شود لذا توصیه می شود از پروتز های سایز متوسط استفاده شود.

نحوه خواب و استراحت بعد از جراحي سينه

بهتر است بیماران به مدت 2 تا 3 ماه از خوابیدن به روی شکم اجتناب کنند، زیرا ممکن است این کار موجب جابجا شدن پروتز شود.

در مورد قرارگیری سر هم باید بگوییم که بهتر است بیمار در هنگام خوابیدن با گذاشتن چند بالش در زیر سر آن را بالاتر از سطح بدن نگه دارد.

ورزش بعد از جراحی سینه

پیاده روی کردن بعد از جراحي سينه مجاز می باشد ؛ اما افراد باید به مدت 6 تا 8 هفته از انجام ورزش های مربوط به بالاتنه اجتناب کنند.

جراحی سینه

دستورات غذایی بعد از جراحی سینه

افراد بعد از به دست آوردن هوشیاری کامل و در صورت نداشتن حالت تهوع می توانند مایعات بنوشند.

بعد از گذشت چند ساعت از جراحی ، افراد مجاز به استفاده از مواد غذایی نرم همچون کمپوت هستند.

استحمام بعد از جراحی سینه

افراد بعد از گذشت 48 ساعت می توانند حمام کنند ، در صورت استحمام باید از دستکاری کردن محل برش اجتناب کرده و بعد از آن مجدداً سینه ها پانسمان شوند.

سولاریوم و برنزه کردن بعد از جراحی پروتز سینه

استفاده از سولاریوم یا گرفتن حمام آفتاب به پروتز سینه آسیبی نخواهد رساند ، ولی به دلیل این که انجام این کارها موجب تیره شدن برش و جای زخم می شود بهتر است یک سال از تابیدن اشعه سولاریوم و تابیدن نور مستقیم خورشید به ناحیه برش جراحی خودداری نمایید.

لازم به ذکر است که حرارت در پروتز سینه بیشتر از نواحی دیگر باقی می ماند به همین دلیل این امکان وجود دارد که افراد پس از سولاریوم گمان کنند پروتز سینه آن ها نرم شده است.

هزینه جراحی سینه

هزینه جراحی زیبایی سینه بسته به شرایط خاص هر فرد و پارامترهای مختلف دیگری در هر شخص ،  متفاوت می باشد و به طور کلی بعد از معاینه بالینی بیمار بازگو می شود.

نظرات بسته شده است.

Call Now Button