جراح بینی

عمل جراحی بینی در افراد دیابتی

عمل جراحی بینی در افراد دیابتی

دیابت از بیماری های متابولیكی و شایع می باشد كه در طول بیماری سرعت سوخت و ساز قند خون كاهش پیدا می كند. در این مقاله عمل جراحی بینی در افراد دیابتی را توضیح خواهیم داد. طی این بیماری ، تولید انسولین برای تنظیم خون با مشكل روبرو می شود و یا به اندازه ی كافی تولید می شوند اما بدن در برابر آن ها از خود مقاومت نشان می دهد.بیماری دیابت دارای دو نوع می باشد:

عمل جراحی بینی در افراد دیابتی

دیابت نوع اول:

وظیفه ی تولید انسولین را سلول های بتا پانكراس بر عهده دارند كه در این نوع دیابت این سلول های بتا تخریب می شوند و تولید انسولین نیز دجار اختلال می گردد.این نوع از دیابت بیماری خود ایمنی گفته می شود و ارثی می باشد افراد مبتلا به این نوع دیابت می بایستی انسولین تزریق نمایند و پنج الی ده درصد از بیماران دیابتی دچار این نوع از دیابت می باشند.

دیابت نوع دوم:

اكثر مبتلایان به دیابت دچار نوع دوم این بیماری كه تقریبا شامل نود و پنج درصد از این بیماران می باشند. در این نوع از دیابت تولید و عملكرد انسولین به صورت طبیعی انجام می شود اما سلول های بدن در برابر انسولین از خود مقاومت نشان می دهند كه به همین علت انسولین قادر نیست كه به داخل سلول ها نفوذ كند و باعث افزایش قند خون یا هایپرگلاسیمی می شود و احتیاج به تزریق روزانه ی انسولین نمی باشد. دیابت نوع دوم بیشتر در افراد چاق رؤیت می شود زیرا چاقی زمینه ی مقاومت در برابر انسولین را فراهم می كند و در ضمن زنان بیشتر از مردان دچار دیابت نوع دوم می باشند.

عمل جراحی بینی در افراد دیابتی:

به هر میزانی كه قند خون بهتر كنترل شود عوارض شدید متابولیكی هم كمتر بروز می كنند . در هنگام بی هوشی به دلیل اینكه قند خون و ضربان قلب بالا می رود ، اگر قند خون در این ناحیه ثابت شود از بروز  اختلالات الكترولیتی و عفونت های داخلی جلوگیری می شود و به همین دلیل قبل از انجام هر گونه عمل جراحی همچون عمل جراحی بینی می بایستی پزشك از پیشینه ی بیمار مطلع گردد.

شب قبل جراحی بینی در افراد دیابتی ، بیمار نباید چیزی میل كند كه امكان افت فشار خون نیز وجود دارد لذا توصیه می شود بیمار 2 الی 3 ساعت قبل عمل یك لیوان آب میوه ی بدون پالپ میل نماید و در صبح روز عمل نیز از تزریق انسولین خودداری كند .این موارد با هدف به حداقل رساندن امكان افت قند خون صورت می گیرد.لذا جراحی بینی در افراد دیابتی با پیشگیری قابل انجام می باشد و جای نگرانی وجود ندارد.

نظرات بسته شده است.

Call Now Button