جراح بینی

 پروتز سینه

این روزها خانم های بسیاری برای رسیدن به تناسب اندام جراحی های بسیاری انجام می دهند ، که یکی از این جراحی ها پروتز سینه می باشد. پروتز پستان جزو جراحی های زیبایی محسوب می شود و تصور افراد که فکر می کنند این عمل جراحی ، صرفا برای بزرگ کردن سینه است غلط است. زیرا  از این نوع از جراحی سینه می توان جهت اصلاح و برطرف کردن ایرادات و مشکلات سینه که امکان دارد مادرزادی باشد و همچنین ترمیم سینه از دست رفته نیز استفاده کرد. در ادامه این مقاله از سایت دکتر محمدرضا شفیعی بهترین جراح پلاستیک تهران ، قرار است در رابطه با روش ها ، انواع پروتز ، عوارض آن و تاثیر آن بر روی زیبایی صحبت کنیم و در انتها هزینه نهایی کاشت ایمپلنت در سینه را در تهران به شما اعلام نماییم. پس اگر متقاضی انجام این پروسه زیبایی در تهران هستید بهتر است این مقاله را از دست ندهید.

 

پروتز سینه

 

موارد استفاده از ایمپلنت سینه

  • جهت بزرگ کردن سینه
  • اصلاح تفاوتی که بین سینه ها وجود دارد.
  • اصلاح ناهنجاری های مادرزادی
  • بازسازی سینه
  • اصلاح کاهش سایز سینه که بر اثر حاملگی و شیردهی یا کاهش وزن شدید اتفاق افتاده است.

سن مناسب برای ایمپلنت گذاری

برای انجام عمل قرار دهی پروتز در سینه ، سن خاصی وجود ندارد ؛ اما بهتر این است که قبل از 22 سالگی این جراحی انجام نگیرد.

انواع برش جراحی پروتز سینه

قبل از انجام جراحی زیبایی پروتز گذاری سینه ؛ در جلسه مشاوره با بیمار در مورد این که برش ها در کجا ایجاد می شود و انواع پروتز ایمپلنت پستان از نظر سایز و اندازه صحبت خواهد شد و نوع و اندازه و محل آن ها با توجه به نظر فرد و جراح فوق تخصص پلاستیک مشخص می گردد. برای وارد کردن پروتز به بدن ؛ برش های لازم در یکی از نواحی ناف ،  زیر بغل ، دور هاله سینه و زیر خط پستان ایجاد خواهد شد که بهترین روش ایجاد برش در چین زیر سینه می باشد.

انواع پروتز سینه از لحاظ جنس

پوشش پروتزهای سینه از جنس سیلیکون است ؛ پروتزهای سینه بر اساس مواد تشکیل دهنده و پرکننده به دو نوع  سیلیکونی و سالینی تقسیم می شوند.

  • ایمپلنت های سالینی

در گذشته درون پروتزهای سینه را با آب و نمک استریل یا به عبارتی سالین پر می کردند ؛ مزیتی که سالین داشت این بود که پزشک به راحتی می توانست آن را درون سینه انتقال دهد و درون آن را توسط مایع پر کند. اما یکی از مشکلاتی که این نوع از پروتز داشت ، این بود که فرد به هنگام حرکت کردن متوجه تکان خوردن پروتز می شد و این اتفاق ، حس بدی را به وی القاء می کرد. طبق گفته های بهترین جراح پروتز سینه در تهران از دیگر مشکلات پروتزهای سالینی ، ترکیدن آن ها و نشت محتویات آن ها به خارج بود که در واقع جزو عیوب آن محسوب می شد.

 

پروتز سینه

 

  • ایمپلنت های سیلیکونی

پروتزهایی که در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرند ، حاوی ژل سیلیکون بوده و معایب پروتزهای سالینی را ندارند. این نوع از پروتزهای با ژل سیلیکون که به طور طبیعی نیز در بدن انسان وجود دارد ، پر شده اند و در نتیجه ضرری برای بدن ندارند.

همچنین ناگفته نماند که این نوع از پروتزها در هنگام لمس ، بافتی شبیه به بافت سینه طبیعی دارند. لازم به ذکر است که در قیاس با پروتزهای سالینی ؛ برای قرار دادن پروتزهای سیلیکونی در بافت سینه ، نیاز به ایجاد برش بزرگتری وجود دارد. توجه داشته باشید که پروتزهای سیلیکونی ، در صورت پاره شدن که البته به ندرت رخ می دهد ؛ خالی نشده و در نتیجه محتویات آن در بدن فرد باقی می ماند. به طور کلی افرادی که تحت جراحی پروتز سینه در تهران قرار می گیرند ، برای جلوگیری از بروز هر گونه اتفاق خاصی باید در فواصل زمانی منظم به جراح پلاستیک خود مراجعه کرده و تحت معاینه قرار گیرند.

انواع پروتز سینه بر اساس مدل

طبق گفته های بهترین جراح کاشت پروتز سینه در تهران ، پروتزها از نظر مدل دارای دو نوع هستند که عبارتند از :

  • ایمپلنت های پستان گرد

این مدل از پروتزها در حالت نیم رخ و رخ متقارن بوده و شبیه به نیم کره هستند ، اگر مایل به داشتن سینه هایی با برجستگی و برآمدگی زیاد هستید پروتز های گرد انتخاب مناسبی برای شماست. پروتز پستان گرد را با توجه به نوع برجستگی آن به پروتز با برجستگی خیلی زیاد ، پروتز با برجستگی زیاد و پروتز با برجستگی کم تقسیم می نمایند. قرار گیری ایمپلنت سینه  گرد از سایر پروتز ها راحت تر بوده و چرخش آن ، ظاهر و فرم سینه را بدشکل نخواهد کرد.

 

پروتز سینه

 

  • ایمپلنت های پستان قطره اشکی

یکی دیگر از انواع پروتز پستان ، پروتز سینه قطره اشکی می باشد به طوری که در قسمت پایینی ضخامت بیشتری نسبت به قسمت بالایی دارد. لازم به ذکر است که پروتزهای قطره اشکی ، دارای ظاهر طبیعی تری نسبت به پروتزهای گرد می باشند.

محل قرار گرفتن ایمپلنت پستان

  1. زیر غده : پروتز در زیر بافت سینه و بر روی عضله ی سینه ای بزرگ یا پکتورالیس قرار می گیرد.
  2. ساب فاسیال : پروتز در زیر بافت سینه و فاسیای عضله و روی عضله سینه ای بزرگ قرار می گیرد.
  3. رتروپکتورال نسبی : در این حالت پروتز در زیر عضله سینه ای بزرگ قرار می گیرد.
  4. دوگانه : پروتز در قسمت فوقانی زیر عضله سینه ای بزرگ قرار می گیرد.

انواع پروتز پستان بر اساس سایز

برای همه افراد از یک سایز پروتز سینه استفاده نمی شود ؛ بهترین جراح پلاستیک  تهران با انجام بررسی های دقیق ، سایز مناسبی از پروتز که با بدن فرد بیشترین تناسب داشته باشد را بر می گزیند.

 

پروتز سینه

 

کاندیدای مناسب برای پروتز سینه

به طور کلی برای انجام این نوع عمل زیبایی دو گروه از افراد مناسب می باشند. گروه اول ، دختران جوانی هستند به طور مادر زادی دارای سینه های بسیار کوچکی هستند و این مسئله باعث کاهش اعتماد به نفس و همچنین ناراحتی آن ها شده است. این افراد می توانند از پروتز های سیلیکونی برای افزایش سایز سینه خود و فرم دهی آن استفاده نمایند. برش های مورد استفاده برای انجام این فرایند معمولا در زیر سینه انجام می شود که ابعاد آن بین 4 الی 5 سانتی متر می باشد. البته میزان این برش بر اساس سایز پروتز انتخابی تعیین می شود.

گروه دوم ، آن دسته از افرادی هستند که دارای سینه های بزرگی اند اما به دلیل بارداری ، شیر دهی ، کاهش و افزایش وزن ، استفاده از رژیم های غذایی نامناسب ، سینه هایشان کوچک ، شل و افتاده شده است. این افراد برای برطرف کردن این مشکل و باز گرداندن حجم از دست رفته سینه خود از پروتز سینه استفاده کنند. البته بهتر است بدانید که با کاشت ایمپلنت در پستان مشکل افتادگی سینه برطرف نمی شود و برای این فرایند باید از جراحی لیفت سینه به منظور بالا کشیدن پستان استفاده کرد. برش ها در این نوع جراحی معمولا دور سینه به همراه برش خط وسط انجام می شود.

برای انجام این پروسه به هیچ وجه بانوانی که باردار هستند یا در دوران شیردهی قرار دارند گزینه مناسبی نیستند. چرا که در این دوران سایز واقعی سینه ها مشخص نمی باشد و ممکن است طی عمل مشکلی به وجود آورد. پس از اتمام این دوره شما می توانید برای انجام پروتز سینه اقدام نمایید. پزشک بعد از اتمام دوران بارداری و شیردهی قادر به تشخیص سایز سینه و میزان حجم مورد نیاز آن ها می باشد.

 

پروتز سینه

 

مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه

  • در صورت جایگذاری پروتز به روی عضله ، بیمار در همان روز مرخص شده و در صورتی که پروتز ، زیر عضله قرار داده شده باشد ؛ فرد باید یک شب برای کنترل درد بستری گردد.
  • توصیه هایی از قبیل چگونگی مراقبت از سینه ها ، چگونگی رسیدگی به زخم های حاصل از جراحی سینه و مواردی از این قبیل ؛ قبل از ترخیص به بیمار داده شده و برای جلوگیری از ایجاد عفونت و همچنین التیام درد نیز داروهایی برای او تجویز می گردد.
  • به منظور کاهش احتمال به وجود آمدن لخته و کاهش تورم در پاهای خود بهتر است که در روز بعد از جراحی پروتز سینه در تهران ، هرچه سریع تر در منزل شروع به راه رفتن کنید.
  • جراح سینه ، موعد ویزیت بعدی را برای بیمار مشخص می نماید.
  • پس از ترخیص و در روز بعد از عمل جراحی سینه ؛ امکان دارد که بیمار بر اثر داروی بیهوشی احساس گیجی و سنگینی کرده و دچار حالت تهوع شود ، به همین دلیل بهتر است در روز اول حتما فردی در کنار شما حضور داشته باشد.
  • افراد باید داروهایی که توسط جراح ایمپلنت پستان برای کاهش درد ، تجویز شده را مرتبا و طبق دستور به مصرف برسانند.
  • افرادی پس از این عمل جراحی باید از مصرف آسپرین و داروهای مشابه آن ، مگر با هماهنگی جراح پروتز سینه تهران خودداری نمایند.
  • افراد به منظور کاهش احتمال جمع شدن مایع و کم شدن تورم ، باید حداقل به میزان 2 هفته از میزان نمک مصرفی خود بکاهند.
  • آناناس به دلیل دارا بودن ماده بروملین و ویتامین ث ، تاثیر زیادی در برطرف کردن سریع کبودی و تورم دارد ؛ لذا توصیه می شود بعد از جراحی پروتز پستان حتما از این میوه استفاده نمایید.
  • استفاده از سوتین طبی بعد از عمل ایمپلنت سینه ، باعث سرعت بخشیدن به روند ترمیم سینه ، ثابت شدن حرکات سینه ، کم شدن درد و همچنین ایجاد احساس راحتی در بیمار می شود. ( مدت زمان پوشیدن سوتین طبی را جراح معالج معین خواهند نمود )

موارد زیر را به یاد داشته باشید!!!

  • برای ورزش کردن بلافاصله بعد از عمل پروتز سینه عجله نکنید.

اگر پیش از اینکه به طور کامل بهبود پیدا کنید و بخیه های بهبود یابند شروع به ورزش کردن کنید ، به خصوص ورزش های پر فشار و شدید ، به مشکلات حاد و جدی دچار خواهید شد. به عنوان مثال ممکن است پروتز در سینه جا به جا شود و فرم نهایی سینه های شما را تحت تاثیر قرار دهد. به همین دلیل لازم است تا بعد از انجام جراحی کاشت ایمپلنت ، تا زمانی که به طور کامل بهبود پیدا نکرده اید از انجام ورزش های شدید ، مانند پرس سینه ، بوکس ، تکواندو ، حرکات کششی و غیره اجتناب نمایید.

  • از کاهش یا افزایش وزن جدا خودداری کنید.

بالا رفتن یا کاهش وزن یکی از مهم ترین دلایل افتادگی بافت سینه می باشد. برای حذف تناسب و زیبایی اندام خود و جلوگیری از بازگشت فرم سینه هایتان به حالت قبل و از بین رفتن نتایج زیبا و جذاب بهتر است وزنتان را در یک محدوده ثابت قرار دهید. با این کار به افزایش طول عمر و ماندگاری نتایج کاشت پروتز سینه کمک می کنید. برای این کار می توانید از پزشک خود یا یک متخصص تغذیه مجرب و متبحر کمک بگیرید.

 

 

آیا با کاشت پروتز سینه نتایجی طبیعی و مطمئن به دست می آوریم؟

یکی از ترس ها نگرانی های بیماران این است که بعد از انجام پروسه جراحی ، به نتیجه مطلوب و ایده آلی دست پیدا نکنند و نتایج غیر طبیعی و نازیبا باشند. در این خصوص باید بگویم میزان رضایت مندی از نتیجه عمل زیبایی کاشت ایمپلنت سینه ، بسیار بالا بوده و روزانه متقاضیان بسیار زیادی دارد. هر چه سایز پروتز ها مناسب با اندازه سینه و جثه فرد باشد ، نتیجه طبیعی تر خواهد بود. مسلما کسی که سینه ها و جثه کوچکی دارد اگر از پروتز های خیلی بزرگی استفاده کند ، نمای طبیعی به دست نمی آورد. از نظر لمس نیز باید بگویم که چنانچه پروتز ها در زیر عضله قفسه سینه قرار بگیرد ، معمولا بیمار اصلا متوجه آن نخواهد شد و در زمان لمس آن را احساس نمی کند و سینه قوام و حالت کاملا طبیعی دارد و تنها سفت تر و پروتز سینه از حالت طبیعی خود شده است.

آیا بعد از جراحی کاشت ایمپلنت پستان گرفتن حمام آفتاب یا سولاریوم را می توان انجام داد؟

گرفتن حمام آفتاب یا استفاده از سولاریوم به طور معمول به پروتز آسیبی وارد نمی کند ، اما باید به مدت یک سال از تابیدن نور مستقیم خورشید یا اشعه سولاریم با محل برش های ایجاد شده بر روی پوست جلوگیری کنید. چرا که باعث تیره تر شدن اسکار های باقی مانده خواهد شد. نکته مهم دیگری که در این خصوص باید به یاد داشته باشید این است که پروتز ها دیر از بدن حرارت خود را از دست می دهند و از همین رو ممکن است بیمار بعد از استفاده از سولاریوم احساس کند پروتز سینه او نرم شده است. از همین رو توصیه می شود تا جند ماه از انجام این کار ها خودداری کنید.

آیا پروتز ها در تشخیص توده سرطانی مشکل ساز می شوند؟

قرارگیری پروتز سینه یا در زیر عضله بوده و یا در بافت پستان می باشد. در نتیجه بافت سینه به دلیل اینکه بر روی پروتز قرار دارد ، مشکلی در تشخیص توده های سرطانی ایجاد نمی کند. در واقع می توان گفت اگر سرطان پستان به موقع تشخیص داده شود ، تاثیر بسزایی در درمان آن خواهد داشت ، بنابراین رفع این تصور نادرست قصد داریم شما را با علائم سرطان سینه آشنا کنیم که شامل موارد زیر می باشد :

  • ایجاد توده
  • به وجود آمدن تورم در سینه
  • سفت شدن پوست سینه
  • ریزش مو
  • به وجود آمدن راش پوستی در نزدیکی سینه ها
  • تحریک زیاد سیستم ایمنی که باعث خستگی شدید می شود.
  • جمع شدن مایعات در نزدیکی سینه ها

همان طور که در مطالب قبلی هم ذکر کردیم پروتز سینه به هیچ عنوان سبب سرطان سینه نمی شود حتی می توان گفت احتمال ابتلا به این عارضه را نیز افزایش نمی دهد. اما باید خاطر نشان کنیم که در صورت انتخاب ناصحیح از پزشک ، و تحقیق نکردن در این مورد ، طی برخی از گزارش ها ، استفاده از پروتز نامرغوب و بی کیفیت ، احتمال ایجاد لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک رخ می دهد.

لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک انواع مختلفی دارد که عبارتند از :

  • لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک با درگیری اولیه پوست : این عارضه تنها در پوست اختلال ایجاد می کند.
  • سیستمیک : این مورد علاوه بر پوست ، غدد لنفاوی را هم در خود درگیر می کند که در جوانان شایعتر می باشد.
    نوع سوم از لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک به پروتز پستان مرتبط می باشد و در افرادی ایجاد می شود که قبل از جراحی پروتز سینه دقت در انتخاب دکتر با تجربه و پروتز مرغوب ندارند. البته می توان گفت این امر اتفاقی بسیار نادر می باشد.

سوالات متداول

  • آیا احتمال نشت مواد پروتز به داخل شیر مادر وجود دارد ؟

خیر ؛ به هیچ عنوان امکان نشت مواد پروتز به داخل شیر مادر وجود ندارد.

  • آیا پروتز پستان موجب بروز سرطان می شود ؟

خیر ؛ طبق گفته های بهترین جراح پروتز سینه در تهران بررسی ها نشان داده که کارگذاری پروتز در سینه ارتباطی به ایجاد سرطان سینه نخواهد داشت.

  • آیا جراحی سینه مانع از شیردهی می شود ؟

خیر ، پس از کاشت  پروتز در سینه هیچ مانعی برای شیردهی به فرزند وجود ندارد ؛ اما به منظور پیشگیری از بروز مشکل در شیردهی توصیه می شود پروتز ها در قسمت تحتانی دیواره عضلانی قفسه سینه قرار داده شوند.

  • عمل کاشت پروتز چقدر طول می کشد؟

فاکتور های متعددی مانند نوع بیهوشی ، میزان سختی عمل جراحی ، روش مورد استفاده جراح ، نوع پروتز مورد استفاده ، محل قرار گیری آن در مدت زمان عمل جراحی پروتز سینه تاثیر گذار می باشد و این زمان در هر فرد متفاوت می باشد و به همین دلیل باید از پزشک خود در رابطه با آن صحبت کنید. اما به طور کلی میانگین گفته شده برای این روند یک الی دو ساعت می باشد.

  • آیا انجام پروتزسینه عوارض خاصی در پی خواهد داشت ؟

در صورتی که جراحی به درستی انجام شود ، عوارضی در پی نخواهد داشت. لازم به ذکر است که این موضوع تا حد زیادی به مهارت بهترین جراح پروتز سینه در تهران نیز بستگی دارد. به طور کلی در موارد نادر و در صورت انتخاب نادرست جراح پلاستیک و همچنین عدم رعایت مراقبت های پس از عمل ، ممکن است بیمار با عوارض زیر مواجه گردد:

  • عفونت
  • جا به جایی پروتز
  • پارگی یا نشت پروتز
  • تشکیل کپسول سفت به دور سینه

هزینه پروتز سینه در تهران سال 1400 و 1401

برای احتساب هزینه ایمپلنت سینه ، فرد باید مورد بررسی واقع گردد ؛ لذا در این جا باید اشاره داشت که قبل از معاینه بیمار نمی توان قیمت دقیق جراحی پروتز پستان را تعیین نمود.

نظرات بسته شده است.

Call Now Button